Головне

Володимир Кличко: Поєдинок з Чемберсом буде дуже непростим, але я повністю впевнений в собі

10.03.2010 12:23 915 0
Володимир Кличко: Поєдинок з Чемберсом буде дуже непростим, але я повністю впевнений в собі

Володимир Кличко впевнений у перемозі над своїм найближчим суперником - американцем Едді Чемберсом.

Про це український боксер розповів в інтерв'ю "Спорт день за днем".

- Ви не виходили на ринг з 20 червня минулого року. Не боїтеся, що такий "простой" може позначитися негативно?

- Вовків боятися, в ліс не ходити. А насправді, я неодноразово говорив, з чим пов'язана така пауза. Під час торішнього поєдинку на футбольній арені в Гельзенкірхені з Русланом Чагаєвим я пошкодив руку. Ця травма не дозволила мені зустрітися з Чемберсом в минулому році - бій перенесли на березень. Зате за ці місяці я встиг добряче скучити за боксом. Спаринги доводять, що я перебуваю у чудовій формі.

- Чемберс у своєму останньому поєдинку розгромив українця Олександра Дмитренка, а до цього взяв гору над нігерійцем Семюелем Пітером. Ви теж зустрічалися з Пітером, і він під час бою тричі "кидав" вас на ринг. Це щось означає?

- По-перше, бій з Пітером я впевнено довів до перемоги за очками. По-друге, я вже прекрасно вивчив всі сильні і слабкі сторони Чемберса. Причому у мене був час протестувати Едді на рингу. Чемберс був одним з моїх спаринг-партнерів перед боєм з Кальвіном Броком. Його прогрес очевидний. Вважаю, що з Дмитренко він взагалі провів зразковий бій. Я знаю, що поєдинок 20 березня для мене буде дуже непростим. Але я повністю впевнений в собі.

- В останніх поєдинках ви ставите на кон відразу три своїх пояса - за версіями IBF, WBO і IBO. За санкціонування бою потрібно платити обумовлені правилами відсотки (наприклад, WBO - 3% від призового фонду). Гроші треба перераховувати всім трьом організаціям?

- Звичайно. І сам себе іноді питаю: навіщо? Справа в тому, що такі правила. Я їх дотримуюсь. До того ж це не так вже сильно б'є по моїй кишені.

Коментарі ()