Головне

Пітер: Нокаутую Агілеру, потім натовчу пику Повєткіну, і Кличка теж не боюся

09.03.2010 13:52 379 0

Екс-чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC нігерієць Семюель Пітер 12 березня в Далласі боксуватиме з американцем Наді Агілерою.

Пітер не сумнівається у своїй перемозі, а потім планує розібратися з росіянином Алєксандром Повєткіним.

Про це "Нігерійський Кошмар", як називають Сема на професійному рингу, розповів в інтерв'ю "Спорт день за днем".

"Мої проблеми залишилися позаду. У мене були важкі розставання з колишніми промоутерами, в числі яких був і Дон Кінг. Саме в той період я програв два бої - Віталію Кличку та Едді Чемберсу. Зараз я починаю все з чистого аркуша.

Я знаю, що знову стану чемпіоном світу. Зараз нокаутую Агілеру. Потім настане черга Александра Повєткіна. Поки що він ухиляється від зустрічі зі мною. Але я все одно з ним розберуся. Зараз я четвертий номер рейтингу IBF, і Повєткіну від мене нікуди не дітися.

На запитання, "Але ж Алєксандр наприкінці року буде битися за чемпіонський титул з Володимиром Кличком. Коли ж до вас дійде черга?", Пітер відповів:

"Нехай збирається. Думаю, навряд чи збереться. Він боїться і мене, і Кличка. А я не боюся нікого. Володимира тричі відправляв в нокдаун. Коли вийду проти нього на ринг, "зловлю" його так, що він більше не підніметься. А Повєткін - це навіть не Кличко. Я в будь-який момент готовий приїхати до нього в Європу і добряче натовкти Саші пику.

Я працюю з найкращою боксерської командою - промоутерською компанією Top Rank і менеджером Івайло Готцевим. Взяв собі нового тренера Санчеса. Так що чемпіонський титул для мене - це справа часу", - запевнив Семюель.

Коментарі ()