Головне

Віталій Кличко битиметься з поляком

09.03.2010 12:03 756 0

Віталій Кличко визначився з наступним суперником.

Ним став поляк Альберт Сосновскі, повідомляє newsru.ua.

Нагадаємо, 8 березня закінчився термін ультиматуму Віталія Кличка, адресованого Ніколаю Валуєву. "Звір зі Сходу" так і не ризикнув виходити в ринг проти українця, навіть за рекордний в його кар'єрі гонорар. Віталій, як і говорив раніше, знайшов заміну Валуєву на поєдинок.

Бій Кличко - Сосновскі має відбутися в Гельзенкірхені.

Сосновські, нагадаємо, є найсильнішим боксером Європи в надважкій вазі. Його рекорд - 45 перемог (27 нокаутом) при двох поразках. Ще один бій завершився внічию. На даний момент Сосновскі займає 13 місце в рейтингу WBC. Сам поляк вже встиг підтвердити інформацію про поєдинок з чемпіоном світу:

"Я вдячний команді Віталія за цю пропозицію. Віддаючи належне класу суперника і відчуваючи до нього глибоку повагу, я не боюся бою і не перекреслюю свого шансу на перемогу, скоріше навпаки. Я постараюся досягти того, що не вдалося Голоті (перший і єдиний на цей момент польський претендент на звання чемпіона світу). На це мене вистачить.

Впевнений, що ніхто не буде розчарований. Я приймаю виклик і не збираюся впустити такий шанс. Думаю, деякі скажуть, що час для такого важливого бою ще не настав. Але, як казав Шекспір, краще прибути на 3 години раніше, ніж на хвилину пізніше. Я не збираюся спізнитися на найважливіший бій мого життя ", - каже Альберт.

Коментарі ()