Головне

Для Мейвезера спочатку гроші, а потім титули

03.03.2010 19:12 258 0

Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший вважає, що йому гарантований солідний гонорар за бій з будь-яким суперником, повідомляє Boxingscene.

"Навіть за бій проти одного з вас я зможу заробити 25-30 мільйонів доларів, - сказав Мейвезер, звертаючись до журналістів на прес-конференції.

У своїх останніх двобоях я заробив більше, ніж мій наступний суперник Шейн Мозлі за всю свою кар'єру. Усі навколо повторюють, що він чемпіон WBA, але я вважаю, що ці пояси тільки збирають пил.

Між іншим, у даній ситуації для мене одні мінуси. Якщо Мозлі виграє, він стане кращим у світі, а якщо виграю я, усі скажуть, що суперник уже старий і повільний. Немає нічого гарного в тому, щоб пропускати удари, а потім з розбитою губою отримувати чек.

Найкраще , що я можу зробити - розгромити суперника, виграти в нього з великою перевагою й одержати за це величезний гонорар. Усі знають, що коли Шейн вживав стероїди, він був швидкий і сильний, але зараз йому вже ніщо не допоможе. Немає рецепта для перемоги над Флойдом."

Нагадаємо, що бій між Мейвезером і Мозлі запланований на 1 травня.

Коментарі ()