Головне

У Повєткіна змінився суперник

20.02.2010 22:43 561 0
Американець Домінік Гуін (32-6-1, 21 КО) більше не є суперником російського надважковаговика Алєксандра Повєткіна у бою 13 березня у Берліні.

Команда претендента на титул Володимира Кличка за версією IBF відмовилася від американця через рішення німецького телеканалу ARD.

"У німецького телеканалу ARD, який володіє правами на телевізійну трансляцію поєдинків Алєксандра, виникла низка питань до представників американського боксера. Зокрема, телевізійників насторожив той факт, що раніше Гуін частенько грішив зривами своїх боїв, відмовляючись виходити в ринг, посилаючись на травму або хворобу", - заявив менеджер росіянина Владімір Хрюнов.

За його словами, такі дії просто неприпустимі на такому рівні. "Тому керівники вирішили не ризикувати і підшукати Саші іншого, пунктуальнішого опонента, що посідає високі позиції в рейтингу", - додав представник боксера у коментарі championat.ru.

"Справа в тому, що останнє слово в будь-якому випадку залишається за телевізійниками. Ми надали декілька своїх кандидатур, зараз чекаємо рішення. Потрібно розуміти, телебачення - ключовий гравець у сучасному професійному боксі, тому від їх рішення буде залежати багато, якщо не все", - Хрюнов.

Менеджер відмовився назвати розширений список кандидатів на бій "до того, як ARD прийме рішення".

"Суперник стане відомий найближчими днями. Затягувати з цим не можна, тому що Сашкові потрібно належним чином підготуватися, добре вивчивши свого майбутнього суперника.

Тедді Атлас заборонив називати прізвища хлопців, викликаних на підготовку. Думаю, не варто пояснювати мотиви його рішення. За планом, спаринги триватимуть до кінця лютого, а вже 6 березня Повєткін прибуде до Німеччини", - розповів Хрюнов.

Коментарі ()