Головне

Менеджер Валуєва: Кличко ще повернеться до переговорів

14.02.2010 16:11 495 0
Бій Віталія Кличка проти Ніколая Валуєва привабливий не завдяки тому, що Кличко буде захищати свій титул, а завдяки тому, що з ним буде битися Валуєв.

Про це заявив керівний директор Sauerland Event Кріс Мейєр у коментарі Boxingscene.com.

"Цей бій привабливий не завдяки тому, що Кличко буде захищати свій титул, а завдяки тому, що з ним буде битися Валуєв. Той факт, що Віталій є чемпіоном світу WBC, не є насправді важливим з точки зору отримання прибутку від цього поєдинку. Показовим є той факт, що К2 самі запропонували провести бій на стадіоні "Шальке". Цей бій може стати одним з найприбутковіших з точки зору продажу квитків, а то й взагалі найприбутковішим", - сказав він.  

За словами Мейєра, їх команда запропонувала виставити організаційні питання бою на аукціон, задля отримання максимального прибутку.

"Цей механізм дозволить вирішити проблему з двома конкуруючими телемережами Німеччини ARD і RTL. Та компанія, яка зробить кращу пропозицію, і отримає права на телетрансляцію. Ми вже говорили з президентом WBC Хосе Сулейманом про це, і він дав свою згоду на проведення таких торгів", - додав представник Валуєва.

На думку менеджера росіянина, той факт, що Валуєв програв свій останній бій врівноважує те, що Кличко також не справив великого враження у своєму останньому бою.

"Чому К2 повинні набивати свою кишені грошима за рахунок Валуєва, Don King Promotions і Sauerland? Замість того, щоб разом знайти рішення проблеми, К2 робить пропозицію, яка ігнорує контрактні зобов'язання Валуєва, Don King Promotions і Sauerland по відношенню до ARD".

"Я не впевнений, що Кличко насправді хоче бою з Валуєвим. Я думаю, що Віталій і Володимир бояться, що зароблять не так багато грошей, як завжди, коли вони недоплачують своїм суперникам. Все залежить від К2 - якщо вони хочуть провести цей бій, то повернуться до переговорів ", - цитує Мейєра видання.

Коментарі ()