Головне

Дзинзирук викупить свій контракт в Universum

06.01.2010 16:26 387 0

Володар титула WBO у першій середній вазі українець Сергій Дзинзирук прокоментував заяву німецької промоутерської компанії Universum Box-promotion.

Нагадаємо, у серпні 2009 року Дзинзирук висловив невдоволення співробітництвом з Universum і виявив бажання розірвати контракт, тому що роком раніше він був продовжений компанією на два роки в односторонньому порядку, що порушує закон.

Недавно представник Universum заявив, що суд виніс рішення на користь компанії, внаслідок чого Дзинзирук не може вести переговори про двобої через інших промоутерів.

"Останні заяви Universum стали для мене великим сюрпризом. Ми розмовляли із представниками компанії, і вони жодного слова не сказали про суд. Мій адвокат також здивований тим, що відбувся суд, на який мене не запросили. Можливо, компанія чогось боїться.

Зараз ми продовжуємо переговори. Ще до Нового року ми вирішили, що я виплачу Universum компенсацію й викуплю свій контракт. Мені сказали, що я повинен звернутися суд і обов'язково виграти справу, але в мене на це немає часу", - наводить слова Дзинзирука Boxingscene.

championat.ru

Коментарі ()