Головне

Дзинзирук: Наступний бій проведу у березні в США

28.12.2009 21:13 605 0

Український боксер Сергій Дзинзирук, що володіє титулом чемпіона світу у першій середній вазі за версією WBO, розповів про те, що вирішив усі питання зі своїми колишніми промоутерами - компанією Universum - і нині є вільним агентом.

"Я вирішив усі проблеми зі своїми колишніми промоутерами з Німеччини й розірвав контракт. Тепер я маю наміри продовжити працювати в Америці з відомим промоутером. Нещодавно я зустрічався із президентом Toprank Бобом Арумом. Ми провели переговори, і незабаром я прийму рішення. Одне я можу сказати напевно - ви зможете побачити мене в США. Я обіцяю, що покажу усе, на що я здатний.

Через припинення співробітництва з німецькими промоутерами я не боксував протягом року. Я повинен був зустрітися з Полом Вільямсом і Джеймсом Кірклендом, але мої промоутери не могли організувати ці бої. Тепер я буду битися із кращими боксерами в першій середній вазі, і всі дізнаються, що я найкращий боксер у світі.

Я зустрівся із президентом WBO і погодився провести двобій з тимчасовим чемпіоном WBO Альфредо Ангуло. Цей бій призначений на березень 2010 року й буде проходити в США. Це буде гарний двобій", - розповів Дзинзирук в інтерв'ю Fightnews.

championat.ru

Коментарі ()