Головне

Холіфілд битиметься з Ботою в Уганді

25.12.2009 12:23 425 0
Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в надважкій вазі 47-річний американець Евандер Холіфілд і чемпіон WBF в надважкій вазі південноафриканець Франсуа Бота підписали контракти на бій.

Поєдинок відбудеться 16 січня в Уганді, інформує allboxing.ru.

Організатори цього боксерського шоу, що включає, за їхніми словами, щонайменше шість поєдинків за різні титули, очікують, що цей захід відвідають близько 80 тисяч глядачів і обіцяють організувати платну пряму трансляцію головних поєдинків вечора.

Нагадаємо, що Евандер Холіфілд не виходив на ринг із моменту поразки від Ніколая Валуєва, і зараз його менеджер Кен Сандерс впевнений у тому, що перемога над Ботою поліпшить позиції Холіфілда в рейтингу WBC, де він зараз посідає тринадцяте місце, і дозволить екс-чемпіонові провести наступного року бій проти чинного володаря титулу WBC Віталія Кличка.

41-річний Бота провів у цьому році три поєдинки. Правда в останньому бою проти кубинця Педро Карріона південноафриканець, за власним зізнанням, виглядав не дуже добре, проте у зустрічі з Холіфілдом він пообіцяв бути у кращій формі і думати тільки про перемогу.

Коментарі ()