Головне

Валуєв: Бій проти Кличка для мене є одним з найбільш бажаних

04.12.2009 13:12 344 0
Російський боксер Ніколай Валуєв не втрачає надії зустрітися з одним з братів Кличків у ринзі.

Колишній чемпіон світу заявив, що, незважаючи на втрату титулу в недавньому поєдинку проти Девіда Хея, прагне поєдинку з одним з братів Кличків, повідомляє sportsdaily.ru

"Я думаю, цей бій продовжує бути найбільш бажаним для любителів боксу з пострадянського простору. Одним з найбажаніших він залишається і для мене. Тим більше тепер найболючіше питання для братів Кличків - розподіл призового фонду - втратило свою актуальність. Зараз Віталій і Володимир на відміну від мене є чемпіонами світу і тому мають право диктувати свої фінансові умови", - сказав Валуєв.

Також Ніколай розповів, чого чекає від найближчого майбутнього.

"Зараз я чекаю оновлення рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації. Я не повинен випасти з топ-десятки. Німці прогнозують, що я буду займати третю позицію в рейтингу. Подивимося, як буде насправді. Також я можу опинитися в першій десятці рейтингів Всесвітньої боксерської ради (WBC), Міжнародної федерації боксу (IBF) і Всесвітньої боксерської організації (WBO)", - каже боксер.

Також росіянин уточнив, що 31 грудня 2009 закінчується термін його угоди з промоутерами Доном Кінгом і Вілфрідом Зауерландом.

Коментарі ()