Головне

Ібрагімов знає, як перемогти Кличків

01.12.2009 09:35 209 0
Для перемоги над Кличками треба підійти на близьку дистанцію і пробити у підборіддя.

Про це заявив узбецький надважковаговик Тімур Ібрагімов, коментуючи майбутній поєдинок чемпіона світу WBC Віталія Кличка з претендентом зі США Кевіном Джонсоном, який відбудеться 12 грудня у Швейцарії.

"Перемогти братів Кличків можна тільки одним способом - підійти ближче і вдарити в підборіддя. Якщо вести бій на середній дистанції, виграти у Віталія і Володимира неможливо. У них адже дуже довгі руки - вони будуть бити опонента, а суперник просто не дістане", - сказав брат битого Володимиром Султана Ігбрагімова.

"Джонсону в протистоянні з Віталієм треба весь час йти вперед, нагнітати темп. Так спробував зробити у вересневому поєдинку з Кличком-старшим Кріс Арреола. Але Арреола робив усе надто прямолінійно. Мені здається, бій пройде в односторонньому русі. Кличко буде діяти у своїй звичній манері - ходити по рингу з опущеними руками, різко вибухати і наносити свої найнебезпечніші удари.

Якщо Джонсон від мене бігав по рингу чотири раунди, то що він робитиме з Віталієм, вага і потужність якого набагато перевищують мої? У мене немає відповіді на це питання. Може бути, у Кевіна є?"- цитує Ібрагімова blik.ua.

Коментарі ()