Головне

Хей: Володимир не стійкий, Віталій вже старий

23.11.2009 16:35 283 0
Чемпіон світу з боксу за версією WBA в надважкій вазі британець Девід Хей прагне битися з братами Кличками.

При цьому Девід упевнений, що жоден з братів не зможе створити йому в ринзі ніяких проблем, інформує boxnews.com.ua

"Ви знаєте, вони обидва в чомусь схожі. В обох є якості, якими вони користуються для перемоги. Володимир більш рухливий і більш швидкий, але також і менш стійкий до ударів. Він також виглядає більш переляканим. Він вважає за краще уникати будь-яких ударів", - міркує британець.

"Віталій більш наполегливий, він більше вкладається в удари, ніж Володимир. Він зможе витримати більш сильний удар, але він уже старий і має добре всім відому травму коліна, тому не настільки рухливий ... Ну можливо, в останньому бою він і був таким, але він точно менш рухливий, ніж його брат. Вони різні як боксери, тому до кожного з них треба готуватися по-різному", - каже Хей.

Незважаючи на дві можливості зустрітися з братами Кличками, Хей обидва рази відмовлявся від поєдинків. Проте Девід впевнений, що братам доведеться з ним битися.

"Бої з ними були б дуже значними в плані гонорару і всього іншого. Зустрічі з ними хотіли б бачити вболівальники не тільки у Великобританії. Коли Клички перевірять свої банківські рахунки після своїх наступних боїв, то зрозуміють, як багато можна заробити за бій проти мене, і тоді приймуть правильне бізнес-рішення", - заявив Хей.

Коментарі ()