Головне

Володимир Кличко: І Віталій, і Джонсон - сильні бійці

19.11.2009 15:59 385 0

Чемпіон світу за версіями WBO та IBF у надважкій вазі Володимир Кличко прокоментував майбутній бій свого брата - Віталія Кличка з Кевіном Джонсоном.

"12 грудня у Віталія буде відстоювання титулу. Суперник у нього серйозний, перебуває в ТОП-10 рейтингу WBC. Американець Кевін Джонсон, так само, як і його співвітчизник Кріс Арреола, не мали поразок у своїй професійній кар'єрі.

Обидва гарні бійці, які мають гарні послужні списки боїв. Віталій перебуває в прекрасній формі, тому тривалої паузи він робити не захотів. Я зробив би точно так само, тим більше, що в нас з'явилася можливість провести двобій у Швейцарії, де ще жоден із братів Кличків не виходив на ринг.

У цьому вся привабливість майбутнього бою. А пр  інтерес до нього говорить те, що "Postfinance-arena" була розпродана протягом першого тижня з моменту надходження квитків у продаж", -  цитує Володимир Кличка klitschko.com.

Володимир також прокоментував численні заяви щодо можливого двобою одного із братів проти британця Девіда Хея.

"Із приводу цього двобою вже Дон Кінг багато говорив і всі інші. Але промоутерами є не вони, а наша із братом промоутерська компанія К2, яка прийме остаточний рішення - з ким і коли буде проходити двобій. Тому коментувати висловлювання Хея або ще когось, немає сенсу".

Коментарі ()