Головне

Нужненко хоче реваншу від Сенченка

19.11.2009 12:31 547 0
Екс-чемпіон світу WBA у напівсередній вазі  Юрій Нужненко (29-1-1, 14 КО) хоче провести бій-реванш проти чинного володаря титулу В'ячеслава Сенченка (30-0-0, 20 КО).

"Якщо буде можливість обирати, з ким із чемпіонів боксувати, то я б надав перевагу нинішньому чемпіону за версією WBA В'ячеславу Сенченку (30-0-0, 20 КО): у мене є велике бажання взяти реванш за поразку, яка вартувала мені титулу чемпіона світу", - сказав боксер в інтерв'ю boxnews.com.ua.

Також спортсмен прокоментував поєдинок проти росіянина Яковенка:

"Поєдинок з Яковенком для мене - важливий етап підготовки до бою за вакантний титул чемпіона Європи, в якому мені доведеться зустрітися з відомим італійським боксером Джанлукою Бранко (43-2-1, 22 КО). Точна дата поєдинку з Бранко поки не визначена. Знаю лише, що цей бій відбудеться наприкінці січня в Італії. Так що часу на відновлення після бою у Черкасах повинно вистачити", - сказав Нужненко.

За словами спортсмена, після цього бою він відпочине і продовжить підготовку до поєдинку з Бранко.

"Вивчати манеру італійця за відео буду вже після бою з Яковенком, бо не звик дивитися за спину своїм суперникам. Перемога над Бранко поверне мене у топ-обойму напівсередньої ваги і стане для мене великим кроком у напрямку до вершини", - додав екс-чемпіон.

Він також повідомив, що не знає, за якої версією буде йти до чемпіонства.

Коментарі ()