Головне

Суперником Нужненка став росіянин

19.11.2009 10:49 348 0
Суперником екс-чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі Юрія Нужненка (29-1-1, 14 КО) у бою 20 листопада стане міцний російський джорнімен В'ячеслав Яковенко (7-7-1, 3 КО).

10-раундовий рейтинговий бій між Нужненком та Яковенком стане центральним поєдинком андеркарта турніру "Світовий бокс Черкасах", в головній події якого Автанділ Хурцидзе (19-1-2, 12 КО) і Куванич Тойгонбаєв (30-5-0, 19 КО) змагатимуться за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA, що належить грузинському боксеру.

"Підготовка до майбутнього поєдинку тривала півтора місяця, - цього цілком достатньо, щоб повноцінно підготуватися до 10-раундової сутички. - зазначив екс-чемпіон. - Боїв Яковенка я не бачив, а тому пристосовуватися до його манері буду вже в рингу. Втім, мені до цього не звикати. Знаю тільки, що це міцний і досвідчений хлопець, який завжди намагається дати бій, незалежно від того, хто перед ним".

За словами Нужненка, росіянин - дуже стійкий боксер, який жодного разу не програвав достроково. "Такий опонент буде дуже до речі: крім впевненої перемоги, в майбутньому бою у мене є й інші завдання: "продихатися", відчути ринг і випробувати деякі нові напрацювання".

"Для цього потрібен міцний суперник, який вийшов боксувати на перемогу, а не "виживати" в рингу, як мій попередній опонент з Узбекистану", - додав Нужненко в інтерв'ю boxnews.com.ua.

Коментарі ()