Головне

Повєткін вийде на ринг 5 грудня

19.11.2009 10:35 432 0
Наступний поєдинок обов'язкового претендента на титул Володимира Кличка за версією IBF Александра Повєткіна відбудеться 5 грудня у Німеччині.

Ім'я суперника поки не називається. Повєткін вже приступив до тренувань у підмосковному Чехові. Новий тренер росіянина Тедді Атлас прибув із США наприкінці минулого тижня і практично відразу приступив до інтенсивної роботи.

"Сподіваємося, цей етап підготовки пройде з такою ж користю і успіхом, як тренування в США. Повєткін повний ентузіазму, працювати з Атласом завжди цікаво, а коли Саша відчуває прогрес, він працює з подвійною силою - те, чого йому трохи не вистачало в останніх боях", - сказав менеджер росіянина Владімір Хрюнов.

"Ми не збираємося просто сидіти і чекати, а ведемо спрямовану підготовку. У закритому режимі, до зали ніхто не допускається, боксеру і тренеру ніхто не заважає. У Чехов вже прибули спаринг-партнери, один з яких з США", - додав Хрюнов.

Нагадаємо, Повєткін вже більше року посідає перший рядок рейтингу IBF в очікуванні бою проти Володимира Кличка, пише pro-box.ru.

Коментарі ()