Головне

Холіфілд захистив Тайсона

14.11.2009 19:18 536 0
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Евандер Холіфілд виступив на захист Майка Тайсона, якого звинувачують у нападі у нападі на папарацці.

"Люди не хочуть говорити правду про те, що вони бачать, але я розповім вам правду про те, що відбувається довкола Майка Тайсона. Коли Майк відбув термін у в'язниці і вийшов на свободу мусульманином, він зрозумів, що це таке. Він знав, що йому більше не можна лаятися і робити інші речі", - сказав Холіфілд.

"Коли він повернувся, він сказав людям: "Я не хочу говорити про моє минуле. Я заплатив свій обов'язок перед суспільством і більше не хочу говорити про минуле". Але репортери продовжували діставати його, продовжували розпитувати. І робили це доти, поки не діставали. Він починав лаяти їх, а у відповідь суспільство і репортери заявляли: "Ми ж говорили, він не змінився".

Коли ти добродушний, як, наприклад, я, то це не цікавий для папарацці. Вони хочуть когось, хто справді не захоче, щоб його фотографували. І вони отримують багато грошей за цю єдину фотографію.

Але є інша сторона. Коли ви ще не є зіркою, ви хочете, щоб вас фотографували. Ви хочете стати знаменитістю. Потім той факт, що поруч з вами постійно крутяться ці люди, може викликати незручність. Але ця популярність вам допомагає заробляти більше грошей", - цитує Холіфілда championat.ru з посиланням на Fanhouse.
Коментарі ()