Головне

Кличко: Хей уклав з Доном Кінгом кабальний контракт

09.11.2009 11:08 282 0
Британець Девід Хей уклав із промоутером Ніколая Валуєва Доном Кінгом каонтракт на кабальних умовах.

Про це заявив чемпіон світу WBC Віталій Кличко, коментуючи перемогу Хея у бою за титул WBA.

"Наскільки я знаю, контракт Хея на цей бій передбачав три опції. У контракті зі мною у нього було дві. Але він свідомо підписав для себе кабальний контракт із Доном Кінгом. Умови контракту на бій зі мною були кращі. Але зваживши свої шанси в бою зі мною і Валуєвим, Хей обрав Валуєва. Його розрахунок мав під собою підстави", - наводить слова Кличка-старшого "Сегодня".

За словами українця, у своєму наступному поєдинку Хей має зустрітися з Джоном Руїзом, який відстояв право бути обов'язковим претендентом.

"Це право в судовому порядку американець виграв у WBA. Далі, як я чув, планується поєдинок проти Повєткіна. Вони не хочуть втратити можливість заволодіти поясом за версією IBF, яким зараз володіє Володимир Кличко. Третя опція залишається відкритою. Можливо, це буде реванш для Валуєва", - додав Віталій.

На його думку, Хей дуже непередбачуваний суперник. "Два рази він мав боксувати з братами Кличками. І обидва рази з його вини бій зривався. Я не вірю в його травму перед поєдинком з Володимиром. І не вірю, що його не влаштовували умови контракту на бій зі мною. У мене на Девіда Хея зуб. І якщо буде можливість, в бою з ним я доведу, що не дарма володію найпрестижнішим поясом чемпіона світу - поясом WBC", - підсумував Кличко-старший.

Коментарі ()