Головне

Квитки на бій Віталія Кличка у продажу

23.10.2009 23:25 516 0
Квитки на бій Віталія Кличка та Кевіна Джонсона надійдуть у продаж в суботу, 24 жовтня.

Про це повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте, слова якого наводить "Спорт-Экспресс в Украине".

"Бій відбудеться 12 грудня на 60-тисячної PostFinance Arena у швейцарському Берні. Квитки надійдуть у продаж 24 жовтня", - сказав представник українських чемпіонів.

Бенте також пояснив, чому саме вибір був зупинений на цій альпійській країні. "У Віталія багато шанувальників і в цій країні, і в сусідній Австрії. Ми вже давно отримували пропозиції провести поєдинок Кличка в одній з цих країн, тому було вирішено організувати зустріч Віталія з Кевіном Джонсом в Берні", - сказав менеджер.

За його слова, при плануванні дату бою організатори виходили з інтересів глядачів і сітки зайнятості телевізійних партнерів.

"Поміркуйте самі: у другій половині грудня у Європі почнеться підготовка до Різдва, потім настане саме Різдво, в січні розпочнуться шкільні канікули ... З 12 по 28 лютого вся увага буде прикута до зимових Олімпійських ігор у Ванкувері. Віталій у відмінній формі, у нього немає травм або пошкоджень. Так що 12 грудня він готовий вийти на ринг і стати для публіки свого роду різдвяним подарунком", - підсумував Бенте.

Коментарі ()