Головне

Кличко зустрінеться з Повєткіним не пізніше кінця 2010 року

22.10.2009 10:55 716 0
Керівництво Міжнародної боксерської федерації (IBF) встановило нові терміни захисту титулу чемпіоном світу IBF у надважкій вазі українцем Володимиром Кличком.

Тепер українець має провести бій проти Алєксандра Повєткіна не пізніше кінця 2010 року, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Поєдинок між цими боксерами мав відбутися ще 13 грудня 2008 року, але росіянин отримав травму і Володимир замість нього зустрівся з американцем Хасімом Рахманом.

Кличка зобов'язали зустрітися з Повєткіним не пізніше осені 2009 року.

Однак влітку Володимир отримав травму, і IBF знову перенесла терміни цього бою, а Повєткіну надала право посперечатися за звання "тимчасового" чемпіона світу.

Кличко запевнив, що не буде заперечувати проти проведення бою Повєткіна за "тимчасовий" титул. Українець підтвердив, що веде переговори з американцем Едді Чемберсом (обов'язковий претендент на титул WBO Кличка), якого також назвала кандидатом у суперники і команда Повєткіна.

"Переговори з Чемберсом ведемо ми, чому цього ж боксера хочуть бачити в суперниках промоутери Повєткіна, мені невідомо", - зазначив Кличко-молодший.

Він також додав, що наступний двобій, у якому буде відстоювати обидва титули - IBF і WBO, зобов'язаний провести не пізніше квітня наступного року.

Коментарі ()