Головне

Кличко: Було б непогано боксувати в Мексиці

22.10.2009 08:11 624 0
Кличко: Було б непогано боксувати в Мексиці
Віталію, після перемоги 26 вересня над Крісом Арреолою ви вже 12 грудня проведе бій проти Кевіна Джонсона. Не лякає такий короткий проміжок часу між поєдинками?

Зовсім ні. Я перебуваю у чудовій фізичній формі. Тому для мене не складає особливих труднощів провести бій в таких часових рамках. Моя підготовка до бою займає близько восьми тижнів. Так що все гаразд.

Про Джонсона широкому загалу відомо небагато. Чому ви зупинилися саме на цьому супернику?


У нього, так само як і у Арреоли перед боєм зі мною, чудовий послужний список, що робить його дуже небезпечним для будь-якого суперника. До того ж не забувайте, що це надважкий дивізіон, тут найчастіше все може вирішити один точний удар. Я не збираюся недооцінювати свого суперника, але і переоцінювати теж не буду. Впевнений, що я зможу відстояти свій титул.

Незвично і місце проведення вашого бою. Частіше за все ви боксуєте в Німеччині, ось нещодавно після п'ятирічної перерви тріумфально повернулися на американський ринг, а тепер Швейцарія.

Відверто кажучи, нас з братом давно запрошували боксувати в Швейцарії, але все ніяк не виходило. Недалеко від цього регіону ми з Володимиром часто проводимо підготовку до двобоїв і самі думали про те, щоб там одного разу провести свій бій. Радий, що така можливість нарешті з'явилася.

Була інформація про те, що президент WBC Хосе Сулейман запропонував вам провести бій в Мексиці.

У мене не багато інформації з цього приводу, але якщо пропозиція буде справді заслуговувати на увагу, я готовий обговорити таку можливість. Було б непогано боксувати в Мексиці.

Коли ж брати Клички будуть одноосібно володіти всіма титулами чемпіонів світу?

Повірте, ми з Володимиром робимо все можливе, щоб це здійснилося як можна швидше. Думаю, це питання часу.

Що думаєте про бій Валуєв - Хей?

Не беруся прогнозувати цей бій, може, все-таки вдасться переглянути цей поєдинок. Буду тримати кулаки за Ніколая, щоб в очному протистоянні ми змогли виявити найсильнішого. Хоча думаю, що і Хей, якщо виграє, від нас вже не втече, раз він так погрожує перемогти мене і Володимира.

Віталію, вам вже 38, але коли ви виходите на ринг, складається враження, що вам набагато менше. Може, замахнеться на рекорд Формана?

Я вже говорив, що бити рекорд Формана я не збираюся, до 45 років точно боксувати не буду. Проведу ще кілька поєдинків, після чого завершу спортивну кар'єру.

Але одного разу ви вже завершували спортивну кар'єру.
На цей раз остаточно.

12 грудня (Берн, Швейцарія). Поєдинок в рамках надважкої ваги за титул WBC.

Віталій Кличко (38-2-0, 37 КО) - Кевін Джонсон (22-0-1, 9 КО).

championat.ru

Коментарі ()