Головне

Повєткін: Ніколи не кричав: Я порву Кличка!

21.10.2009 14:29 320 0
Перемогти чемпіона світу за версіями IBF та WBO Володимира Кличка можна лише з ближньої дистанції.

Про це заявив росіянин Алєксандр Повєткін, який отримав право провести бій за титул тимчасового чемпіона світу за версією IBF.

"Я ніколи ні від кого не йшов. Але й ніколи не кричав: "Я порву Кличка!" З ким треба, з тим і зустрінуся. Якщо буде цей бій - із задоволенням вийду. Для будь-якого боксера найцікавіше - битися з найсильнішими", - сказав він.

За словами Повєткіна, Кличка можна перемогти з добрим захистом і ближнім боєм.

"Це те, що треба робити проти Кличка, - працювати в ближньому бою. Не давати волі його рукам. Я ось дивився кілька сутичок за його участі і якось не помітив, щоб суперники ухилялися від його ударів. Взяти хоча б останній бій - з Чагаєвим. Були моменти, коли Чагаєв просто зупинявся. А коли починав йти, здавалося, що він губився. А як ти витримаєш, не ухиляючись, проти такого велетня двометрового, який кидає цими своїми кувалдами з дистанції як хоче?" - сказав спортсмен.

"Або он Арреола боксував зі старшим Кличком - жодного разу не ухилився. Спеціально дивився - він весь бій тільки й робив, що приймав на рукавички. Проти Кличка так не можна", - цитує Повєткіна видання "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()