Головне

Ломаченку пропонують понад півтора мільйони доларів за перехід у профі

20.10.2009 10:40 409 0
Найкращий боксер світу серед любителів Василь Ломаченко не перестає отримувати пропозиції на величезні контракти від акул професійного боксу.

Про це заявив його батько і тренер Анатолій Ломаченко в інтерв'ю сайту ФБУ.

"Цікаві пропозиції щодо переходу в професійний бокс не припиняли надходити. Ще після Олімпійських Ігор в Пекіні, персона Василя Ломаченка дуже цікавить акул профі-боксу. Це компанія Юніверсум, Сполучені Штати Америки та Росія", - сказав він.

"Пропозиція на суму в півтора мільйони доларів надходила до нас неодноразово. І як нам пояснювали, що це не остаточна сума, нам дали зрозуміти, що ми можемо розраховувати і на більшу суму", - додав Ломаченко-старший.

За його словами, питання переходу у профі для батька спортсмена таке ж цікаве як і для вболівальників.

"Проте рішення буди лише за Василем і тиснути на нього я в жодному разу не буду. Це питання ми вже неодноразово обговорювали і дійшли висновку, що остаточне рішення Василь прийме після завершення усіх змагань, після того як він відпочине та все як треба обдумає", - додав тренер.

"Я вважаю, що нам необхідно пройти цей олімпійський цикл до кінця, виступити на Олімпіаді в Лондоні, а вже після цього будемо робити перші кроки у бік професійного боксу", - переконаний Анатолій Ломаченко.

Коментарі ()