Головне

Язикатому екс-тренеру Тайсона не до Кличка

20.10.2009 09:59 381 0
Американському наставнику Алєксандра Повєткіна Тедді Атласу зараз не до Володимира Кличка. Екс-тренер Майка Тайсона шукає "я" свого підопічного з Росії.

"Якщо чесно, мені зараз не до Кличка. Він сидить у мене десь глибоко в підсвідомості. Але зараз мене хвилює тільки мій підопічний. Хочу, щоб він став тим, ким має бути. Хочу знайти його "я", - цитує Атласа "Советский спорт".

На думку тренера, Повєткін - інтелектуал зі швидким і ясним мисленням.

"Кожна його дія має переслідувати певну мету. У нього відмінний прицільний сильний джеб. Раніше Саша використовував його одноманітно. Я вчу його користуватися своїм козирем різнобічно - набирати очки, робити перший акорд в багатоплановій атаці", - додав наставник Повєткіна.

за словами Тедді Атласа, Повєткін повинен перетворитися на боксера, який на рингу знає, що він ніколи робити не повинен.

"Не можна плисти за течією в бою. Треба бути океаном, а не колодою. Не можна розраховувати тільки на свою міць та завзятість в очікуванні, що на тебе впаде манна небесна. Потрібно створювати нестерпні умови для суперника, не відступаючи від свого плану. Саме таким я хочу бачити Повєткіна", - розповів тренер.

Нагадаємо, Повєткін володіє статусом офіційного претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF, який належить Володимиру Кличку.

Коментарі ()