Головне

Здунек не йшов з боксу, а просто взяв паузу

14.10.2009 11:56 519 0
Відомий німецький тренер Фріц Здунек не йшов з боксу, а через стан здоров'я був змушений зробити паузу у своїй тренерській роботі.

Як повідомляє офіційний сайт промоутерської організації Universum Box-Promotions, лікарі дали рекомендації 62-річному Здунеку в самий найближчий час взяти повноцінну відпустку.

"Передусім я маю звернути увагу на пораду лікарів і стан мого здоров'я і поки відкласти виконання своїх тренерських обов'язків, - заявив Здунек. - Після моєї більш ніж півторарічної боротьби з раком, у поєднанні з проблемами з серцем і особливо напруженими тренувальними зборами з моїми підопічними Олександром Дмитренком, Каролі Балзаі і Віталієм Кличком влітку і восени цього року, значна частина яких пройшла за кордоном, моє здоров'я дало таку відповідь на тривалі фізичні навантаження".

"Я відчуваю, і лікарі підтвердили це, що моє здоров'я погіршилося, я виснажений і не готовий до навантажень. Настав час подумати про себе і про свою родину. Мені дуже шкода, але мені вже не п'ятдесят", - сказав тренер Кличка-старшого.

"Зараз, після рекомендації лікарів наше завдання - скоротити його зайнятість і дати йому можливість підготуватися до відпочинку, - сказав глава Universum Клаус-Петер Коль. - Усі наші тренери готові надати Фріцу Здунеку всіляку підтримку в усіх аспектах тренувань. Зараз наш головний пріоритет - це безумовне відновлення здоров'я Фріца. Ми повинні подякувати йому за важку роботу і надати максимальну допомогу".

Інші тренери Universum - Міхаель Тімм, Магомед Шабуров та Артур Григорян - розподілять між собою тренерські обов'язки Здунека.

Нагадаємо, що Здунек був тренером таких боксерів як Віталій Кличко, Олександр Дмитренко, Дєніс Бойцов і Алєксандр Алєксєєв, і ще перед боєм Кличка-старшого з Крісом Арреолою говорив про те, що через зайнятість зі своїми підопічними вже більш як три роки не був у повноцінній відпустці, повідомляє boxnews.com.ua з посиланням на Вoxing.de.

Коментарі ()