Головне

Кличко-молодший не надав IBF довідки про травму?

12.10.2009 21:21 350 0
Чемпіон світу IBF, IBO та WBO Володимир Кличко не надав IBF довідку щодо своєї травми плеча.

Про це заявив головний менеджер промоутерської компанії Sauerland Event Крістіан Майер, який представляє інтереси обов'язково претендента Алєксандра Повєткіна.

"Алєксандр б'ється з Рідом, оскільки йому треба було провести бій - він довго не виходив на ринг. Чому? По-перше, Кличко оголосив, що в нього травма, але досі не надав IBF відповідні довідки. Ми подали письмовий протест, вимагаючи від федерації роз'яснити ситуацію. Якщо роз'яснення не буде, почнемо вимагати для Повєткіна бою за звання тимчасового чемпіона Міжнародної боксерської федерації", - наводить слова менеджера Sportbox.ru.

За словами Майера, тепер Кличко хоче битися з Едді Чемберсом, претендентом на титул WBO, незважаючи на те, що торік Чемберс поступився Повєткіну.

"Це ще одне свідчення того, наскільки хоробрий пан Кличко. Він вважає за краще зустріч з переможеним, а не з найкращим. Більше нічого конкретного сказати не можу. Поки Кличко не надасть довідку від лікаря. Наразі, окрім звернення до преси, жодних інших пояснень від пана Кличка не було", - додав Майер.

Коментарі ()