Головне

Ван Дамм проведе бій з олімпійським чемпіоном з боксу

09.10.2009 14:37 238 0
Чемпіон Олімпійських Ігор-1996 з боксу в напівлегкій вазі Сомлук Камсінг повідомив про те, що виступить проти легендарного актора Жан-Клода Ван Дамма в поєдинку за правилами муай-таю в березні 2010 року.

Запланований бій буде складатися з п'яти 2-хвилинних раундів і пройде в Лас-Вегасі. Використання ліктів буде заборонено.

За словами Сомлука, за участь він отримає 150,000 доларів плюс 25,000 доларів в оплату підготовчого періоду, плюс 2% зборів від трансляції шоу.

"Я ніколи не думав про таку можливість, але одного разу просто нізвідки мені зателефонували представники Ван Дамма, які заявили, що отримали мій телефон від працівника готелю, який знав мене. Запропонували бій, але без ліктів, тому що бояться, що я попсую його обличчя", - заявив Камсінг.

Таєць додав, що знає Жан-Клода ще з шоу К-1 у Туреччині на початку цього року, де Сомлук провів бій. Йому доведеться готуватися дуже серйозно, бо різниця у вазі буде далеко не на його користь, але Сомлук вірить, що зможе взяти верх, завдяки своїй техніці і досвіду.

Зазначимо, що Сомлук Камсінг став першим золотим медалістом ОІ від Таїланду, повідомляє ТСН з посиланням на mixfight.ru.

Коментарі ()