Головне

Кличко дав старт дитячим змаганням

05.10.2009 12:24 542 0

3 жовтня у Києві Фонд братів Кличків провів фінальні міські змагання та підвів підсумки літнього сезону спортивно-розважальних заходів для маленьких киян.

Святкове спортивне дійство на дитячому спортивному майданчику у парку "Веселка", що на Нивках, відбулося у рамках соціального проекту "Клич друзів - гаймо разом!".

Метою літнього сезону стало відновлення 24 дитячих спортмайданчиків, встановлених Фондом братів Кличків та Компанією "Кока-Кола", а також організація здорового та активного дозвілля школярів у період літніх канікул. Кожного тижня на кожному із 24-х спортивних майданчиків професійні тренери Фонду братів Кличків проводили спортивні змагання, що супроводжувалися розіграшами призів. Протягом вересня у кожному районі Києва відбулися напівфінальні змагання за участю кращих дворових команд. А зараз 10 районних команд, що стали переможцями у своєму районі, змагалися за головний приз від братів Кличків.

"Я радий, що тут зібралися усі ті, хто любить та шанує спорт. Упевнений, що серед вас знаходяться майбутні спортивні зірки України та успішні люди, котрі ведуть здоровий спосіб життя! Впевнений, що ці змагання сприятимуть не лише вашій фізичній загартування, а й сформують у вас найкращі людські якості - сміливість, відвагу та жагу до чесної боротьби", - сказав засновник та голова правління Фонду Віталій Кличко, який особисто дав старт змаганням.

У результаті тривалих та захоплюючих змагань перемогла команда Печерського району. У подарунок від Фонду братів Кличків переможці отримали тижневу подорож до найбільшого розважального тематичного парку Європи - Europapark (Німеччина).

Друге місце зайняла команда Шевченківського району, а третє дісталось команді Подільського району, повідомляє прес-служба фонду.

Коментарі ()