Головне

Кличко та Арреола провели відкриті тренування

24.09.2009 12:20 268 0
Кличко та Арреола провели відкриті тренування

Основний тренувальний процес обох боксерів вже завершився, оскільки бій у "Staples Center" відбудеться 26 вересня, в суботу. Трансляцію поєдинку в Україні відбудеться у неділю, 27 вересня, о 5:45 ранку на телеканалі "Інтер".

Обидва учасники поєдинку постаралися показати все найголовніше і найцікавіше.

Віталій Кличко, після привітання присутніх шанувальників боксу, в якості розминки приступив до стрибків на скакалці.

Приступаючи до активної частини, для коментарів того, що відбувається, Віталій покликав на допомогу молодшого брата Володимира. Наступні 40 хвилин тренування пройшли під коментарі молодшого Кличка. Тим часом старший брат з тренером Фріцом Здунеком продемонстрували вправу на реакцію з тенісним м'ячем, до якої повернулися наприкінці тренування.

Далі - два раунди на лапах, при цьому Віталій провів декілька швидкісних комбінації, періодично роблячи акцент на аперкот.

Традиційно після цього йде бій з тінню без рукавичок. В якості роботи на "фізику" були продемонстровані відтискання спочатку на пальцях, потім на кулаках і знову стрибки на скакалці.

"Я щасливий бути тут", - сказав після тренування Віталій Кличко. - "В Лос-Анджелесі не тільки багато прихильників боксу, але й багато друзів. А "Staples Center" - арена для великих поєдинків, і я радий що можу провести бій саме тут".

Незабаром на сцену піднявся претендент, перший номер рейтингу WBC Кріс Арреола. Чемпіон все ж таки затримався на кілька хвилин привітати суперника і побажати йому удачі, що викликало у американця поблажливу посмішку.

Арреола відразу затейпував руки і взяв скакалку. Після двох раундів роботи з нею, Арреола приступив до роботи на "лапах" з чітко акцентованим лівим джебом. Кілька комбінацій, потім бій з тінню без рукавичок.

"Все дуже просто, прийшов час змінити чемпіона. Це буде мій час. Я збираюся завоювати титул для себе,  для всіх мексиканців і для всіх мексиканських американців і залишити його тут, у Сполучених Штатах Америки. Це моя головна мета", - сказав Арреола, слова якого наводить прес-служба Віталія Кличка.

Усі світлини - Павло Терехов

Коментарі ()