Головне

Рой Джонс хоче битися з Бернардом Хопкінсом

24.09.2009 10:42 434 0
Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях, 40-річний Рой Джонс-молодший на початку наступного року, приблизно в лютому, проведе матч-реванш із колишнім абсолютним чемпіоном світу в середній вазі і колишнім володарем пояса журналу "The Ring" у напівважкій вазі Бернардом Хопкінсом, повідомляє AllBoxing.

Боксери вперше зустрілися на ринзі ще в 1993 році в двобої за вакантний титул IBF у середній вазі, причому цей бій став для них обох першим двобоєм за повноцінний чемпіонський титул. Тоді Джонс переміг одноголосним рішенням суддів з однаковим рахунком 116-112, і з тих пір боксери неодноразово вели переговори про організацію матчу-реваншу, але вони завжди закінчувалися невдачею.

Зараз Джонс розповів, що їм, нарешті, вдалося домовитися про основне спірне питання - розподіл призового фонду. За словами Джонса, він буде поділений у рівній пропорції між обома боксерами, якщо бій завершиться рішенням суддів, а у випадку дострокового закінчення двобою переможець одержить 60 відсотків, а програвший - 40.

На думку Джонса, 44-річний Хопкінс усвідомив, що саме цього реваншу чекають від нього шанувальники боксу.

"Я думаю, уся справа в силі шанувальників боксу, - сказав Джонс. - Я єдиний, кого вони хочуть бачити (як суперника Хопкінса), тобто, давайте реально подивимося на речі. Якщо не Рой, то хто ще? Тобто, якщо він зустрінеться Чедом Доусоном, і якщо він програє, усі скажуть, що Хопкінс уже старий.

 Якщо він зустрінеться з Адамеком, і якщо програє, скажуть, що він занадто маленький і старий, розумієте? Якщо Бернард хоче вийти на ринг із рівним собі суперником, такий суперник - це я. Саме це хочуть побачити від Хопкінса глядачі. Вони не хочуть від нього те, про що він постійно говорить".

Коментарі ()