Головне

Віталій Кличко: На кожну атаку Арреоли у мене буде контратака

21.09.2009 21:32 143 0
Український боксер Віталій Кличко заявив, що він набрав прекрасну форму напередодні бою з американцем Крісом Арреолой за чемпіонський пояс WBC, що пройде в Лос-Анджелесі 26 вересня.

Кличко-старший в умовах каліфорнійської спеки закінчив активну фазу підготовчого періоду до захисту чемпіонського титулу, що тривала шість тижнів. За цей час український супертяж провів більш 120 раундів спарингів-двобоїв, в яких йому допомагали шість спарингів-партнерів.

"Усі поставлені завдання виконані. Я знаходжуся в прекрасній формі, готові всі тактичні розробки на бій. Залишилося тільки їх реалізувати. І я готовий у бою продемонструвати, наскільки добре пройшов підготовчий період", - відзначив 38-річний боксер.

Кличку відомо, що Арреола, готуючись до бою, вивчав його попередні двобої, його техніку і тактику, і знає, які спаринги-партнери працювали з американцем, повідомляють РІА Новини.

"Я припускаю, які заготовки він робить на цей двобій. Але на кожну його атаку в нас обов'язково знайдеться контратака. Отрути без протиотрути не буває. Цей двобій буде захоплюючим, - додав Віталій.

За його словами, проведення підготовчих зборів і титульного двобою викликало досить великий інтерес у Каліфорнії. Так, днями тренування Кличка відвідав відомий актор Дензел Вашингтон.

Коментарі ()