Головне

Віталій Кличко не буде бити рекорд Формена

17.09.2009 10:33 736 0
Віталій Кличко не хоче бити рекорд Джорджа Формена, який став чемпіоном світу в 45 років.

"Не хочу бити рекорд Формена. Мені 38 років. Я не найстаріший, але й не наймолодший. Для кожного часом може стати найбільшим ворогом. Але якщо ти живеш правильно, а я не п'ю і не курю, то тоді можна залишатися в чудовій формі довго. Найкращий відповідь на це питання можна дізнатися 26 вересня на ринзі. Арреола на 10 років молодший за мене. Хто виступить сильніше? У кого краще витривалість? Побачимо", - заявив українець.

За словами Кличка-старшого, він має кілька планів на бій з Крісом Арреолою.

"У мене декілька планів на бій. Якщо план "А" не спрацює, тоді спробуємо "Б". У мене багато досвіду і я готовий до 12 раундів. Я у відмінній формі. Я знайду у Арреоли помилки і використаю їх, щоб відправити його на канвас рингу якнайшвидше. Я готовий боксувати на дальній, короткої або середньої дистанціях. Але не хочу занадто багато говорити про тактику. Краще покажу її на ринзі", - додав наш співвітчизник.

"Коли я готувався до Кріса, то вже знав, як я буду проти нього боксувати і яким саме чином я в нього виграю. У мене великий досвід зустрічей з противниками такого ж стилю і габаритів, як у Арреоли", - цитує чемпіона світу за версією WBC BoxingScene.com.

Коментарі ()