Головне

Володимир Кличко: Тренер Повєткіна не хоче бою зі мною

08.09.2009 12:07 394 0
Володимир Кличко: Тренер Повєткіна не хоче бою зі мною
Команда росіянина Алєксандра Повєткіна не впевнена, чи хоче бою із Володимиром Кличком.

Про це заявив чинний чемпіон IBF, IBO та WBO коментуючи свій вибір у суперники Едді Чемберса, який є обов'язковим претендентом за версією WBO

"Повєткін мав реальний шанс провести бій у грудні минулого року. Але в підсумку за 4 або 5 тижнів до нього нам довелося терміново шукати нового суперника. Потім повторилася та ж історія з Девідом Хеєм. Тільки там часу на пошуки залишалося ще менше", - сказав Володимир Кличко.

За його словами, після цих випадків у нього залишився певний осад.

"Зазвичай, коли боксер отримує пошкодження, можна ознайомитися з офіційною заявою лікаря: що сталося, який характер травми, і так далі. Цього в випадку з Алєксандром і Девідом не було. Я не бачив фотографій. Плюс в ЗМІ можна ознайомитися зі словами нового американського тренера Повєткіна Тедді Атласа. Він каже, що росіянину ще рано виходити на ринг проти Кличка. Все це мене бентежить", - додав українець.

"З одного боку, промоутерській компанії Повєткіна "Зауерленд Евент" цікаво заробити гроші на поєдинку зі мною. З іншого боку, як я розумію, з цього приводу є трохи інша думка у самого Повєткіна і його найближчого оточення. Що теж може вплинути на рішення спортсмена - чи варто йому проводити бій чи ні. Тому в суперники на свій майбутній двобій я і вибрав Чемберса - з ним ситуація зрозуміліша", - наводить слова Кличка-молодшого Весь спорт.

Нагадаємо, бій проти Едді Чемберса перенесений на березень 2010 року через травму плеча у Володимира Кличка. Через це IBF, обов'язковим претендентом за версією якої є Повєткін, може надати росіянину статус "тимчасового чемпіона".

Коментарі ()