Головне

Чемпіонат Європи серед молоді. Четверо українців пройшли далі

18.08.2009 14:26 296 0
Українські боксери Iгор Магурін, Микола Бутсенко, Лома Айдаров та Владислав Войталюк вийшли у наступний раунд чемпіонату Європи серед молоді, який триває у польському Щецині.

Iгор Магурін, який виступає у ваговій категорії 48 кг., здобув впевнену перемогу над своїм суперником з Естонії Ніколаєм Тсашкіним з рахунком 9:1. Отож Ігор проходить до наступної стадії змагань і його суперником буде Стефан Славчев з Болгарії,.

Порадував своїх вболівальників й Микола Бутсенко. Свою перемогу Микола здобув над британським боксером Джеймсом Діккенсом. Фінальний рахунок на табло 4:2 и Микола проходить до чвертьфінальної стадії змагань. За вихід до півфіналу суперником Миколи Бутсенка став росіянин Григорій Ніколайчук.

Вже другу перемогу на цьогорічному чемпіонату Європи здобув український боксер Лома Айдаров. нічого не зміг протиставити нашому боксеру. Чотири точні Ломи Айдарова проти одного і фінальний гонг зафіксував чітку та впевнену перемогу українця над Джефом Сандерс з Англії. Отож суперником Айдарова по чвертьфіналу став Крістіан Сієлава з Польщі.

Переможну ходу наших боксерів підтримав Владислав Войталюк. Вірменський боксер Гор Арістакісян не зміг нічого протиставити швидкому темпу та майстерності Владислава. У середині другого раунду рефері був змушений зупинити бій. Перемога у другому раунді змагань дозволила Владиславу пройти до вісімки найсильніших. Суперником по чвертьфіналу стане Золтан Маркса з Угорщини.

Нажаль Олег Прудкий (вагова категорія 57 кг.) та Станіслав Подольский не смогли подолати своїх суперників та припинили свої виступи на змаганнях, повідомляє ФБУ.

Коментарі ()