Головне

Кличко змусив Арреолу скидати зайву вагу

14.08.2009 15:53 374 0
Американський мексиканець Кріс Арреола почав пробіжки з метою скинути зайву вагу до поєдинку з Віталієм Кличком 26 вересня.

"Я завжди вигравав чи програвав в боксерському залі, але зараз я розумію, що тренування в боксерському залі не можна обмежуватися", - сказав 28-річний претендент на титул чемпіона світу WBC.

"Я ненавиджу пробіжки, але я маю це робити. Моя головна мета зараз - це фізична форма. Все підпорядковано цьому: мої ранкові тренування, моє харчування і навіть моє поведінка", - наводить слова боксера Associated Press.

Тренер Арреоли Генрі Рамірес помітив позитивні зміни у ставленні свого підопічного до підготовки.

Раніше тренер кілька разів наполягав на загальній фізичній підготовці боксера і навіть пропонував найняти спеціального тренера.

Але зараз Арреола послухався наставника і, хоч і неохоче, став бігати кроси.

"За цим дуже цікаво спостерігати. Він також робить вправи на витривалість, які дозволять йому зберегти сили у довгому бою. Ми намагалися впровадити це перед його попередніми боями, але Кріс завжди відмовлявся. Кличко - це перший суперник, перед боєм з яким Кріс розуміє, що йому потрібно "підтягти" себе і викластися повністю", - сказав Рамірес.

Коментарі ()