Головне

Хей домовився про бій з Валуєвим за нашими спинами – Володимир Кличко

23.07.2009 19:18 364 0
Чемпіон світу IBF/IBO/WBO Володимир Кличко заявив, що він і його брат чемпіон світу WBC Віталій Кличко не знали про те, що британець Девід Хей паралельно вів переговори з чемпіоном світу WBA Ніколаєм Валуєвим.

"Все сталося буквально за день до підписання Хеєм контракту. Ми вже організували конференц-нараду, це коли представники телеканалів і команд зустрічаються і домовляються, як буде проходити організація двобою. Однак буквально за добу і Девід Хей, і його агент і тренер Адам Бут попросту зникли без усякого попередження.

Такого непрофесійного, сказав би навіть, аматорського відношення до справи ще не зустрічав. Але ж ми підписували контракти навіть з Доном Кінгом... З Хеєм я вже зіштовхувався з подібним. У перший раз - коли проходили переговори по моєму двобої. Мало того що не були виконані обіцянки провести нашу зустріч на арені "Стемфорд Брідж" у Лондоні, так ще і з термінами сильно затягли - довелося битися 20 червня. Хоча була обіцяна весна... Крім того, Хей дотепер не надав ніяких документів щодо своєї травми.

Хей вів переговори з росіянином і з нами одночасно і підписав цей контракт у нас за спиною. Але я думаю, там теж усе непросто... Будуть ще судові розгляди. По-перше, там перший номер Джон Руїз, що обов'язковий претендент. А по-друге, американський промоутер Дон Кинг, що також володіє правами на Ніколая Валуєва, ще нічого не знає про контракт із Девіидом Хеєм", - цитує Володимира "Московский комсомолец".

Коментарі ()