Головне

Зірвався бій Віталія Кличка та Девіда Хея

23.07.2009 08:42 1083 0
Зірвався бій Віталія Кличка та Девіда Хея
Бій Віталія Кличка з Девідом Хеєм запланований на 12 вересня, не відбудеться. Замість двобою з чемпіоном світу WBA англієць зустрінеться з чемпіоном WBА Ніколаєм Валуєвим. Хей сказав, що не міг укласти контракт на умовах Кличка.

"Надходили повідомлення в німецькій пресі, що я підписав контракт на двобій з Віталієм Кличком у вересні, але ці повідомлення ніколи не були істиною. Були довгі і виснажливі обговорення про бій, але, на жаль, я ніколи не міг поставити свій підпис під контрактом, запропонованим Кличком.

Рівень неповаги, що вони продемонстрували до мене в усьому, залишив мене ображеним. Тому що підписання контракту, тепер, коли я розумію, скільки підтримки і зацікавленості до мене з боку німецької публіки, було б все одно , що продаж моєї душі дияволу. Я не буду боксером-рабом".

Менеджер Кличків Берндт Бенте заявив, що Хей поводився не професійно.

"Хей говорить, що це кабальний контракт і не підписав його після того, як ми вже усе погодили. Контракт ми погодили, він був на їхньому столі, і вони не підписали його. Це гірші з переговорів, що я бачив. Ми не почули від них нічого. Це настільки по-дилетантськи. Наскільки низький їхній рівень?

Я справді бажаю вести переговори з такими людьми, як Дон Кінг і Петер Коль, які жорсткі, але, принаймні, ви можете поговорити з ними і провести переговори. Цей же хлопець просто не розуміє те, що він робить".

Також Бенте заявив, що Віталій Кличко в будь-якому випадку збирається провести двобій у вересні. Можливо проти Кріса Арреолли в США.

"Бій з Хеєм напевно не відбудеться. Тепер у нас є визначені плани для нашого наступного кроку", - цитує Бенте ESPN.com.

sports.ru

Коментарі ()