Головне

Кличко самокритично оцінив бій з Чагаєвим, але не збирається змінювати стиль

21.07.2009 12:43 379 0
Чемпіон світу IBF, IBO та WBO Володимир Кличко розкритикував свій бокс у бою проти узбека Руслана Чагаєва.

"Нам справді вдалося зібрати 60 тисяч глядачів і влаштувати не просто боксерський вечір, але й залучити музичні гурти, навіть коміка. Андеркард теж був хороший. Але ось кілька нюансів ... Коли грав український гімн, мені здалося, що зі звуком виникли якісь неполадки. І ще - що стосується вже безпосередньо мого бою з Чагаєвим. Він вийшов дещо нудним", - сказав Кличко в інтерв'ю газеті "Сегодня".

За словами нашого боксера, не було ефектних моментів, які запам'ятовуються.

"Я не показав нічого особливого, крім прямих ударів, простих серій, був досить однобоким. Але цього вистачало, щоб домінувати над супротивником і повністю контролювати хід бою. Я не робив більше ще й тому, що не мав гідного опору з боку суперника, хоча Чагаєв і намагався, у порівнянні з Ібрагімовим, йти вперед", - додав боксер.

Як розповів Кличко, коли він побачив, що за рішенням лікаря або тренера Руслан Чагаєв не буде продовжувати поєдинок, сильно розчарувався.

"Ну чому!" Адже гаслом бою був "Нокаут на Veltins-Арена". А нокауту в підсумку не вийшло. Так, технічний, але це інше, ефектної точки не вистачало. Я дуже розчарувався. Був би нокаут, це згладило б мою однобокість ведення цього бою", - сказав Кличко-молодший.

"Я себе не притримував. Моя мета - не пропустити за бій жодного удару. Я вже сказав з сарказмом: якщо кажуть, що у мене скляне підборіддя, то я буду його оберігати. Мені було важливо продовжувати контролювати бій, і він так чи інакше би закінчився нокаутом. Неможливо витримувати такий натиск більше дев'яти-десяти раундів", - розповів чемпіон світу.

"Я буду боксувати в своєму стилі і змінювати йому не буду. Може, трохи подкоректую стиль", - наголосив Кличко.

Коментарі ()