Головне

Котельник буде бити у "скляну бороду" Хана

16.07.2009 10:52 495 0
Чемпіон світу за версією WBA у на півсередній вазі українець Андрій Котельник вважає, що його суперник по суботньому бою в англійському Манчестері Амір Хан, не тримає удар.

"Його слабка сторона - він не тримає удар. Те, що в нього "скляна борода" - це факт. Хан добре рухається, відчуває суперника, бачить ринг. Але він боксер, котрий не має сильного удару", цитує Котельника sportbox.ru.

Котельник також не розуміє, чому фаворитом в цьому поєдинку букмекери вважають британця, а не його.

"Він самовпевнений, оскільки бій організовує його промоутер Френк Уоррен, на його батьківщині в Англії. Думаю, що в цьому бою не все складеться так, як він це собі представляє.

Одна справа працювати язиком, а інша - на ринзі. Узагалі не розумію, у чому букмекери і команда Хана бачать його перевагу наді мною. Адже чемпіон світу я, а йому потрібно боротися в незвичній для себе ваговій категорії. І він фаворит у цьому бої!? З чого б це?"

Не турбує українця і той факт, що він проведе бій в Англії, звідки родом Хан.

"Звичайно, глядачі в залі будуть уболівати за свого боксера. Але коли мене раніш засуджували, вони освистували рішення рефері. Публіка в Англії не уболіває сліпо, а розбирається в нюансах того, що відбувається в ринзі. Думаю, що підтримка залу не допоможе Хану. За свої слова потрібно відповідати, і він відповість за зроблені заяви."

Коментарі ()