Головне

Котельник боїться, що його засудять в Манчестері

15.07.2009 13:10 337 0
Котельник боїться, що його засудять в Манчестері
Чемпіон WBA у напівсередній вазі українець Андрій Котельник стурбований тим, що в суботньому двобої проти британця Аміра Хана, що пройде в Манчестері, буде упереджене суддівство. Про це українець розповів The Guardian.

"Я побоююся того, що мене знову обкрадуть, як це сталося у двобої проти Віттера (Ноттінгем, 2006) і Мбайе (Ліверпуль, 2007 рік).  У поєдинку у Ліверпулі, я був кращим. Про це говорили всі і навіть гравець "Ліверпуля" Стівен Джерард, який спостерігав за боєм.

Всі були здивовані результатом, і всі судді тоді були з Великої Британії. Я приїхав сюди, щоб захистити свій титул чемпіона світу і сподіваюся на справедливість суддів.

Ніколи не зустрічав упередженого суддівства в Німеччині або в Україні, де я проводив свої бої, але те, що діється в Англії, це просто жах", - наводить слова Котельника boxingscene.com.

За інформацією видання, суддями у бою Котельника проти Хана будуть данець, француз та іспанець.

"Все, що я хочу, це справедливого суддівства. Я приїжджаю сюди захищати свій титул чемпіона світу, і це ненормально", - додав українець.

"Звичайно, я краще, ніж Брейдіс Прескотт (переміг Амір Хана за 54 секунди нокаутом 1 вересня 2008 року). Я чемпіон світу. Хто такий Прескотт?" - сказав Котельник.

Наш боксер не збирається відтягувати визначення переможця, якщо буде можливість виграти нокаутом. "Якщо є можливість перемогти його на початку, чому б і ні. Я чемпіон світу, я переміг всіх, і давайте подивимося, що буде на рингу", - сказав спортсмен.

"Амір Хан ходить навколо, щось кричить і говорить у нього великий рот. Але мене не хвилює те, що він говорить, бокс - мій спорт, я роблю свою роботу. Я не збираюся робити прогнози, я буду тільки демонструвати свої сили і здібності бути чемпіоном світу", - наголосив наш співвітчизник.

Коментарі ()