Головне

Узелков не бачив поєдинків Варги

15.07.2009 09:04 371 0
Український напівважковаговик В'ячеслав Узелков (20-0-0, 12 КО) не бачив жодного бою свого наступного суперника Іштвана Варги (14-7-0, 5 КО).

"Я не бачив поєдинків Варги, знаю тільки, що він боксував з Юрою Барашьяном. Але це ніяк не впливає на мою підготовку. До кожного свого бою, титульна чи рейтингова зустріч, я завжди готуюся дуже серйозно і відповідально. На мене покладаються мої друзі, шанувальники, моя команда - я не можу "вдарити обличчям в бруд", - наводить слова боксера прес-служба K2 East Promotions.  

За словами спортсмена, він ніколи не ставить завдання перемогти нокаутом. "Ніколи не ставлю перед собою таке завдання. Це професійний бокс і подібні настрої, на мій погляд, заважають. Я дуже чекаю цього бою, так не терпиться знову зануритися в рідну стихію! Засумував за рингом!" - сказав інтерконтинентальний чемпіон WBA у напівважкій вазі.

Нагадаємо, 18 липня в Одесі Узелков проведе нетитульний 10-раундовий поєдинок проти румунського угорця Варги.

Українець є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBA. Зараз цей титул належить іспанцеві Габріелю Кампільо (18-2-0, 6 КО), якого Узелков нокаутував у Києві майже два роки тому.

Коментарі ()