Головне

Тренер Тайсона буде вчити Повєткіна шукати слабкі сторони Кличка

05.07.2009 22:14 289 0
Тренер Алєксандра Повєткіна та екс-наставник Майка Тайсона Тедді Атлас збирається навчити росіянина бачити і використовувати слабкі сторони чемпіона IBF та WBO Володимира Кличка.

"Усі постійно говорять про переваги Кличка - високий зріст та довгі руки. Моя ж робота полягає в тому, щоб бачити його недоліки. Так, він комфортно почуває себе на дистанції, але коли суперник підбирається до нього ближче, він обіймає його, як свою улюблену дівчину. Є речі, які він робить дуже погано: ти наближаєшся до нього на шість футів (близько двох метрів), а він відразу ж відходить на дванадцять. І наше завдання - перехитрити його і наблизитися до бою набагато ближче до Кличка.

Всі його суперники припускалися однієї й тієї ж помилки - працювали на дистанції, яка перш за все зручна самому Кличку. Ми маємо намір дістатися до нього на зручній для нас відстані. Кличко дуже добре контролює дистанцію, і наше завдання - вивести його зі звичного стану. Йому буде дуже важко працювати в ситуаціях, де він почуває себе некомфортно.

Моє завдання - не розраховувати шанси Алєксандра на перемогу, а змусити мого боксера зрозуміти, яке випробування він має пройти. Основне питання завжди одне: проти кого ти будеш битися? Сьогодні це Володимир Кличко - найсильніший, найнебезпечніший з усіх суперників, кого ми знаємо. Побити Кличка, звичайно, дуже складно. Але моя місія полягає в тому, щоб допомогти Алєксандру застосувати свої знання та вміння в тих аспектах, в яких Кличко слабкий і, знаючи про це, не дає суперникам їх використовувати в повній мірі ", - цитує Атласа РІА "Новості".

Коментарі ()