Головне

Прескар: Я втратив свідомість через спеку

30.06.2009 22:55 136 0
Хорватський важковаговик Маріо Прескар у бою проти українського важковаговика Максима Педюри втратив свідомість через спеку, яка 27 червня стояла у львівському залі.

Про це заявив сам спаринг-партнер братів Кличків та клієнт їх компанії.

На думку Маріо, який вже на наступний день після поєдинку почувався відмінно, причиною його поганого самопочуття стала спека і погано провітрюване приміщення палацу спорту, повідомляє офіційний сайт K2 East Promotions.

"Все через спеку. Окрім того, сам зал був абсолютно не провітрюваним. Наприкінці двобою я був повністю зневодженим, відчувалася сильна сухість у роті. На щастя, зараз я почуваюся набагато краще. Медичне обстеження показало, що жодних травм я не отримав", - сказав хорват, який після важкого нокдауну і гонгу вирішального раунду втратив свідомість.

"Що стосується моїх ударів нижче пояса і після команди рефері, то, звичайно ж, вони були не навмисними. Хоча повинен зазначити, що і мій противник також вчинив вкрай некоректно, коли намагався вдарити лежачого суперника", - додав боксер.

Прескар не вважає, що перерва на місяць після бою у Києві проти Даніїла Перетятька, була занадто короткою перед зустріччю з Педюрою.

"Я тренуюся одинадцять місяців в році і завжди готовий вийти на двобій", - сказав спортсмен.

Коментарі ()