Головне

Узелков може провести бій за титул чемпіона світу

25.06.2009 14:53 397 0
Український боксер напівважкої вагової категорії В'ячеслав Узелков (20-0-0, 12 КО), який є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу WBA, може провести титульний бій у Києві.

Про це повідомив генеральний директор компанії K2 East Promotions Олександр Красюк.

"Ми вже направили пропозицію представникам Кампільо (Габріель Кампільо (18-2-0, 6 КО) - чинний чемпіон WBA - ред.) про проведення цього поєдинку в Україні і зараз ведемо переговори. У жовтні ми плануємо провести великий турнір в Києві, і, погодьтеся, важко придумати кращий головний бій, ніж рематч між Узелкова і Кампільо з титулом чемпіона світу на кону", - сказав він.

Нагадаємо, український боксер вже перемагав Кампільо нокаутом у шостому раунді восени 2007 року.

"Тоді все вирішив точний удар Узелкова у шостому раунді, в результаті якого нинішній чемпіон опинився у важкому нокауті. Це фіаско стало першим поразкою в кар'єрі Кампільо. І тепер, у Габріеля з'явився шанс відігратися, а у Узелкова - довести, що той удар не був щасливою випадковістю: наразі Славко є обов'язковим претендентом на світовий титул WBA в напівважкій вазі", - наголосив промоутер.

Він також повідомив, що згідно з правилами WBA, Кампільо повинен провести обов'язковий захист протягом чотирьох місяців. "А тому рематч між ним і Узелковим - справа практично вирішена", - додав Красюк у коментарі офіційному сайту компанії.

"А поки Узелков, щоб залишатися в тонусі, проведе 10-раундовий рейтинговий бій у рамках турніру, запланованого на липень в Одесі", - зазначив Красюк.

Нагадаємо, іспанець Габріель Кампільо (18-2-0, 6 КО) став чемпіоном світу за версією WBA в напівважкій вазі, одержавши сенсаційну перемогу над Уго Ерананом Гараєм (32-4-0, 17 КО).

Нагадаємо, саме аргентинець переміг нашого Юрія Бараш'яна 3 липня 2008 року рішенням суддів.

Коментарі ()