Головне

Котельник: Хан - лише хлопчик, у якого кілька перемог

09.06.2009 20:34 167 0
Британець Амір Хан не є серйозним суперником для чемпіона світу у першій напівсередній вазі за версією WBA Андрія Котельника. Про це український чемпіон заявив виданню Boxingscene.com, коментуючи бій 27 червня в Лондоні на арені "О2".

"Хан - маленький хлопчик, і 27 червня я збираюся забрати його зі школи і подати болісний урок. У мене є трохи поваги до нього, тому я вийду на ринг, але для нього це буде нещасливий вечір. Цей бій стане одним із найлегших для мене, оскільки Хан не може нічим мене здивувати", - заявив українець.

За словами нашого боксера, бій буде тривати не більше шести раундів, "і якщо я швидко освоюсь на ринзі, то закінчу бій ще раніше, ніж в моєму минулому двобої проти Бредлі за 54 секунди".

На думку Котельника, всі кажуть про Хана як про чемпіона, "однак я завдам Хану другу в його кар'єрі поразку і примушу тих людей замовкнути".

"Насправді, Хан не мав бути у ринзі в той вечір, оскільки я чемпіон світу, а він усього лише хлопчик, у якого було кілька щасливих перемог", - додав Котельник.

Коментарі ()