Головне

Хей попросив вибачення у Володимира Кличка

08.06.2009 22:21 164 0
Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі Девід Хей попросив пробачення в чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO і IBF українця Володимира Кличка, за те, що зірвав призначений на 20 червня їхній очний двобій. Про це він розповів на прес-конференції у Лондоні.

"Я хотів би вибачитися перед Володимиром, - цитує Хея fightnews.ru. - Зараз я навіть не думаю про двобої з кимсь узагалі. Для мене це було щось, до чого я йшов з тих пір, коли я був ще зовсім маленьким.

Я тренувався і йшов до цього бою протягом усієї своєї аматорської і профі кар'єри. Я не зможу битися. Я спустошений. Я відчував болі в спині, не звертав на це уваги, тому що звик до цього і відчуваю біль з більш молодих років. Я просто пив болезаспокійливі і продовжував тренуватися. Але у вівторок, проводячи бій з тінню, я відчув нестерпний біль у спині і не зміг продовжити підготовку".

Менеджер Хея Адам Бут відзначив, що Девід має намір у вівторок пройти обстеження в лікарні і після цього визначитися зі своїм поверненням на ринг: "Девід буде готовий вийти на ринг 25 липня, але, це період відпусток і телевізійних компаній не зацікавлені в трансляції двобоїв у цей час. Так що, поки ми орієнтуємося на вересень. В даний час ми не думаємо ні про кого, за винятком Володимира. Ми знаємо, що у вересні він повинний провести обов'язковий захист (проти Олександра Повєткіна), але, подивимося, що відбудеться на той час".

Коментарі ()