Головне

Хей: Клички знищили спорт

01.06.2009 09:54 143 0
Брати Клички та "інші роботи зі сходу" знищили спорт. Про це заявив претендент на титули Володимира Кличка за версіями WBO, IBF, IBO Девід Хей.

"Кличко та інші роботи зі Сходу практично знищили спорт, і я поставив собі завдання повернути титул заради вболівальників. Я прийняв цей виклик, коли більшість людей говорили, що я зійшов з глузду. Я буду битися з кращими важковаговиками у світі в той час, як мені пропонують куди легші шляхи. Але я роблю це тому, що впевнений, що це правильний момент", - сказав екс-абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі.

За словами британця, Кличко-молодший хоче, щоб він став 47-м суперником, якого нокаутував Кличко.

"Наразі він найкращий чемпіон у надважкій вазі, я б'юся не у себе вдома, і він вважається фаворитом. Але я частина нової хвилі, і цей поєдинок стане початком чогось нового для спорту", - додав Хей у коментарі The Mirror.

На думку суперника Кличка, в українця немає такого серця, як є у претендента. "Я з трьох років говорив людям, що стану чемпіоном світу в надважкій вазі, і це мій шанс. Я маю намір вийти і битися з усіх сил", - наводить слова Хея Setanta Sports.

Коментарі ()