Головне

Тренер Валуєва: Готуємося до боїв із Кличками

01.06.2009 09:35 166 0
Тимчасовий чемпіон світу за версією WBA Ніколай Валуєв уже готується до майбутніх боїв із братами Кличками. Про це заявив тренер росіянина Алєксандр Зімін.

"Сьогодні ми це питання прямо не розглядаємо, але, готуючись до боїв з іншими боксерами і перемагаючи їх, ми вже цілеспрямовано готуємося до зустрічей з братами Кличками. Завжди треба бачити фінішну лінію", - сказав він.

За словами тренера, сьогодні Клички - реальні чемпіони світу, яких ніхто не може зрушити з п'єдесталу. "Але спорт не стоїть на місці, і хочеться і цю висоту подолати".

"Якщо взяти три основних види - фізичний стан, технічну і тактичну підготовку, то на сьогоднішній день Ніколай, можливо, поступається їм у фізичному плані. Але що стосується техніко-тактичної майстерності, то Ніколай останнім часом почав діяти різноманітніше та цікавіше", - додав Зімін.

На його думку, Валуєву треба підвищити рівень спеціальної фізичної витривалості: силу і швидкісно-силову підготовку. "Цим ми підвищимо і рівень його техніко-тактичної майстерності, її дієвість".

"На цьому рівні шанси у Ніколая є. Ми будемо розглядати у своїй підготовці - за рахунок чого можна виграти цей бій. На сьогодні він не реалізував всі ті можливості, які йому дала природа. У нього є стеля, до якої можна йти. За ті півтора року, які ми з ним працюємо, він став краще володіти своїм тілом, став легше, швидше. І на цих якостях він не зупиняється - вони отримують свій розвиток в ході підготовки", - цитує Зіміна РІА "Новости".

Коментарі ()