Головне

Холіфілд хоче битися з Валуєвим або Кличком

20.05.2009 18:07 351 0
Легендарний боксер Евандер Холіфілд восени знову спробує завоювати чемпіонський пояс у надважкій вазі.

Про амбітні плани 46-річного спортсмена заявив на прес-конференції в столиці Ефіопії Аддіс-Абеба менеджер Холіфілда Кен Сандерс. За словами менеджера, у вересні цього року боксер зробить ще одну спробу завоювати чемпіонський титул у надважкій вазі.

"Поєдинок у вересні або проти Ніколая Валуєва, або проти будь-то другого боксера, але це, безсумнівно, буде бій проти чемпіона світу", - заявив Сандерс.

Нагадаємо, решта титулів чемпіонів світу зараз перебувають у братів Кличків (WBC - у Віталія, IBF, IBO та WBO - у Володимира).

Прес-конференція в Аддіс-Абеба була присвячена призначеному на 26 липня показовому двобою Холіфілда проти місцевого боксера Семмі Ретти в рамках благодійної акції зі збору коштів для хворих на синдром імунодефіциту людини (ВІЛ).

Незважаючи на те, що в жовтні цього року йому виповниться 47 років, Холіфілд навіть не думає про завершення своєї боксерської кар'єри.

"Думки про відхід з боксу ніколи навіть не спадали мені на думку, - сказав Холіфілд. - Фактично, нинішня ситуація нагадує мені 1992 рік, коли я втратив свій титул, а потім повернув його собі. Я покажу всьому світу, як можна стати чемпіоном світу в моєму віці ".

Евандера Холіфілду належить унікальне досягнення - він чотири рази ставав чемпіоном світу у надважкій вазі.

У останньому поєдинку 20 грудня 2008 року у Швейцарії Холіфілд зустрівся з тимчасовим чемпіоном світу за версією WBA Ніколаєм Валуєвим. На думку суддів, перемогу в двобої здобув росіянин, однак вболівальники зустріли оголошення результатів оглушливо свистом, пише Allboxing.Ru.

Коментарі ()