Головне

Байсангуров може прийняти громадянство України

19.05.2009 17:44 392 0
Чеченський боксер Заурбек Байсангуров, який живе і тренується у Києві, може прийняти громадянство України.

Про це 19 травня на прес-конференції у Києві заявив виконавчий директор K2 East Promotions Олександр Красюк, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Заур уже декілька років виступає за українську промоутерську компанію і питання громадянства відкрите. Заур ще декілька років тому висловив своє бажання стати громадянином України і зараз ведеться робота у цьому питанні", - сказав Красюк.  

На його думку, тільки після того, як Заур стане громадянином України, він буде виходити у ринг під українським прапором.

"Але як і раніше, він дуже любить свою батьківщину та її столицю і виходить у ринг під пісню "Город Грозный", - додав промоутер. За словами Красюка, під цю мелодію Байсангуров виходив завжди у всіх боях.

Сам боксер не зміг визначитися, чи готовий він відмовитися від громадянства Росії. "Ви знаєте ці питання не я вирішую, а мій дядько. Як він скаже, так і буде", - сказав боксер.

"Питання громадянства - це особисте питання Заура, і якщо у нього буде таке бажання, то це окрема тема для прес-конференції", - зазначив керівник компанії Віталій Кличко.

Коментарі ()